Kush vuan nga psorjaza le te drejtohet tek pomada anastasia, prodhim spanjoll. Falenderimet jane te perditshme nga klientet qe e kane provuar.

Author

Categories

Share

Kush vuan nga psorjaza le te drejtohet tek pomada anastasia, prodhim spanjoll. Falenderimet jane te perditshme nga klientet qe e kane provuar.
Cmimi 55 Euro
Sasia: 50 ml

POMADA ANASTASIA ËSHTË NDËR PRODUKTET BIMORE TË JASHTËZAKONSHME PËR MYKUN E LËKURËS DHE PËR PSORIAZËN, QË NË BOTË PO SHITET ÇDO 20 SEKONDA.
POROSIT TANI: 069 65 10 826

Psoriasis është një infeksion kronik i lëkurës, i patransportueshëm tek të tjerët dhe që zakonisht prek moshat 15-25 vjeç, deri para moshës 40 vjeç.
Shkaku kryesor i kësaj sëmundje ende nuk dihet, por ndodh një çrregullim në sistemin imun dhe kjo çon në shtimin e numrit të ndarjes së qelizave të lëkurës.
Normalisht, cikli i ndarjes së qelizave të lëkurës deri në pjekje dhe shpërbërja e qelizave karatinije të vdekura bëhet për 28-30 ditë, kurse në rastin e prekjes nga psoriasis qelizat e lëkurës piqen shumë më shpejt (për 3-6 ditë) dhe kështu qelizat e vdekura grumbullohen mbi lëkurë, duke formuar një shtresë të trashë të bardhë.
Zakonisht përdoren steroide, të cilat kanë efekte negative në lëkurë dhe në gjendrat suprarenale, si dhe probleme të tjera.
Ndaj, trajtimet për psoriazën duhen vetëm bimore dhe një kurues i tillë universal është POMADA ANASTASIA, që është ndër produktet që në botë po shitet çdo 20 sekonda për psoriazën dhe mykun e lëkurës gjithashtu.
Arsyet pse ndodh kështu do t’ju tregojmë në vijim, së bashku me regjimin ushqimor që duhet të mbani kur jeni me psoriazë…
POMADA ANASTASIA, MJEKUESJA E PSORIAZËS DHE MYKUT TË LËKURËS QË SHITET ÇDO 20 SEKONDA

E pasur me vitaminë A dhe E, POMADA ANASTASIA është produkti më i kërkuar i momentit për shërimin e psoriazës dhe mykut të lëkurës, pasi është produkt bimor i dedikuar për këto dy sëmundje, pa asnjë efekt anësor, sikurse ndodh me ilaçet farmaceutike.
Për më tepër, kjo pomadë arrin që të kurojë edhe rastet kronike të psoriazës apo të mykut, që pavarësisht trajtimeve të mëparshme, nuk janë zhdukur.
E pasuruar bimët e certifikuara si luftarake natyra kundër psoriazës dhe e pasuruar me vitamina A dhe E.

POMADA ANASTASIA arrin të rivendosë procesin e ndarjes së qelizave në lëkurë, derisa ato piqen (pra nga 3-6 ditë që ndodh si cikël kur jeni me psoriazë, kthehet në normalitet 28-30 ditë).
Ajo çfarë e bën të veçantë POMADËN ANASTASIA është fakti se përshtatet në trajtimin, sipas zonës së prekur.
– Për shembull, nëse psoriaza apo myku gjendet pjesë të tilla si shpina, krahët dhe këmbët, që zakonisht gjenerojnë me njolla të kuqe, atëherë kjo pomadë përveçse i zhduk ato, edhe e lë lëkurën e hidratur dhe e tonifikon, e pastron komplet nga mikrobet.

– E njëjta gjë edhe nëse shfaqet nën sqetull, poshtë gjoksit apo në vende të tjera intime, POMADA ANASTASIA heq psoriazën apo mykun në këto zona, duke rregulluar më pas pehashin e lëkurës dhe lagështinë.
– Kur psoriaza është në pjesën e bërrylave apo gjunjëve që vjen në formë luspash, si copëza lëkure gjysmë të shkëputura që ngjajnë shumë keq, POMADA ANASTASIA i heq ato dhe i kthen asaj pjese të thatë lagështinë që i duhet (ndryshe nga zonat intime, që ua heq lagështinë).
– Ndërsa kur psoriaza është në skalpin e kokës dhe aty ka zbokth apo po ndikon në rënien e flokëve, atëherë POMADA ANASTASIA ndërhyn duke i zhdukur të dyja.
Paralelisht zgjidh edhe problemin e rënies së flokët, i forcon rrënjën dhe eliminon qelizat e vdekura në skalp njëherë e mirë.
– Një tjetër përdorim i POMADËS ANASTASIA që nuk duhet humbur është veprimi i saj në mykun apo psoriazën e thonjve, gishtave, duarve.
Po jua theksojmë, sepse e dimë që jeni lodhur duke përdorur ilaçe pa fund dhe nuk ia keni dalë mbanë.
POR ju duhet të provoni POMADËN ANASTASIA dhe suksesi arrihet brenda pak javësh, me 90 %.
Për shërim të plotë, protokolli trajtues duhet të vijojë për disa muaj, pasi siç dihet myku dhe psoriaza në thonj e gishta është më i vështiri për t’u shëruar.
Jo më kot kanë dështuar ilaçet farmaceutike!

SI TA PËRDORNI
Vendi ku psoriaza ju ka prekur lyhet 2 herë në ditë me Pomadën Anastasia dhe masazhohet e përhapet shumë mirë, por jo duke e sforcuar.
Ky proces kryhet në 2-3 minuta, kush ka durim, edhe 5 minuta, por sigurohuni që e keni lyer gjithë zonën.

POMADA ANASTASIA PËR PSORIAZËN DHE MYKUN NË LËKURË
– Për psoriazën në çdo lloj grade
– Për mykun në lëkurë
– Për skalpin e kokës me zbokth
– Me vitaminë A dhe E
– Me kohë shumë të gjatë pa skadencë
– Produkt bimor pa asnjë efekt anësor
– Përdoret duke lyer zonën e prekur, 2 herë në ditë

POROSIT KËTU POMADËN ANASTASIA
SASIA: 50 ml
ÇMIMI: 55 euro
TELEFON: 069 65 10 826
KËSHILLA MBI TRAJTIMIN
– Kur të vini POMADËN ANASTASIA, masazhojeni butë zonën e prekur
– Shmangni kruarjen ose fërkimin e fortë në psoriazë
– Mbajeni lëkurën tuaj të freskët
– Mundohuni që të shmangni shkaktarët që ju dini që përkeqësojnë psoriazën
– Mos-ekspozimi ndaj diellit mund t’ju ndihmojë
– POR ndërgjegjësojuni për nevojën për të balancuar ekspozimin e diellit kundër rreziqeve të kancerit të lëkurës. Plani i kujdesit të diellit është ende i rekomandueshëm.
– Ushtrimet e shpeshta fizike janë gjithashtu të rekomanduara.

NUK KA ILAÇ FARMACEUTIK
Psoriaza ka si tendencë që të vijë dhe të largohet me kohën.
Nuk ekziston një ilaç farmaceutik, por ka trajtime të disponueshme për lirimin e simptomave.
Arsyeja pse nuk ka ilaç farmaceutik ta shërojë psoriazën ka të bëjë me faktin se efektet anësore të tyre, siç janë psh barnat steroide që jepen në këtë rast, kanë aq shumë dëme anësore, se sa përfitime.
Dhe sërish, nuk e kurojnë psoriazën përfundimisht…
Psoriaza nuk është ngjitëse dhe nuk mund të përhapet nga një person tek tjetri.
Ndryshe nga pezmatimi i lëkurës, pezmatimi psoriazës zakonisht nuk është i kruajtshëm, por ka edhe raste që bëhet e bezdisshme me kruarje.

POMADA ANASTASIA PËR PSORIAZËN DHE MYKUN NË LËKURË

– Për psoriazën në çdo lloj grade
– Për mykun në lëkurë
– Për skalpin e kokës me zbokth
– Me vitaminë A dhe E
– Me kohë shumë të gjatë pa skadencë
– Produkt bimor pa asnjë efekt anësor
– Përdoret duke lyer zonën e prekur, 2 herë në ditë
POROSIT KËTU POMADËN ANASTASIA

SASIA: 50 ml
ÇMIMI: 55 euro
TELEFON: 069 65 10 826

Author

Share