Gazeta Mbretëresha e Shëndetit info për shendetin cdo javë

Author

Categories

Share

Mbretëresha e Shëndetit lajme mbi informacjonet më të detajuara për shëndetin në përgjithësi. Gazeta gjëndet në çdo pikë shitje në tregun Shqiptar del çdo ditë hëne dhe është në treg gjatë gjithë javës. Mjekët më të mirë të huaj dhe Shqiptar.

Author

Share