Virusin Korona si ta asgjësojmë, shpërndaje të përfitojnë të gjithë

Author

Categories

Share

Virusi Koranba para se të hyjë në mushkëri, qëndron 3-4 ditë në fyt dhe fillon të japë dhimbje fyti. Edhe kollë të thatë. Nëse konsumoni ujë shpesh dhe bëni gargarë me ujë të kripur, qëndron mundësia që virusi të asgjësohet para se të arrijë në mushkëri.

Author

Share