ZOTI E BEFTE BANOR TE XHENETIT HOXHEN MAHMUD EF. ASLLANI

Author

Categories

Share

NË KËTO MOMENTE PIKËLLIMI, TË DREJTOHEMI O ZOT ME KËTO FJALË : NA E LEHTËSO DHIMBJEN E CILA NA KA GODITUR ME VKEDJEN- E HOXHËS SE NDJERE MUHAFIDHIN E MADH TE TROJEVE TONA DHE ME GJERE , HOXHA  SHUME I NDERUAR DHE I PARI M. MAHMUD EF. ASLLANI . O ALL-LLAH , GOSTITE DHE CAKTOJA VENDIN PRAN TË ZGJEDHURIT TËND, MUHAMEDIT ALEJHIS-SELAM NA BËN NEVE PREJ ATYRE TË CILËT KUR I GODET NDONJË E KEQE THONË : ” TË ALLAHUT JEMI DHE TE AI DO TË KTHEHEMI ”. O ZOT, TË LUTEMI,- KETIJ TË NDJERI BËNIA VARIN BAHÇE TË XHENETIT, E MOS IA SHËNDRO NË SKËTERË. FALJA TË GJITHA MËKATET, PRANOJA TË GJITHA VEPRAT E MIRA DHE MBULOJA TË GJITHA TURPET. LEHTËSOJA LLOGARINË E FUNDIT DHE DORZOJA LIBRIN E VEPRAVE NË DORË TË DJATHTË. BËJE QË TI PESHOJNË VEPRAT E MIRA. DHE FORCOJA KËMBËT NË URËN E SIRATIT NDERSA FAMILJES SE TE NDJERIT DHUROJU SABER – DURIM ! AMIN JA RABB !

Author

Share