Elvis Naçi: Nuk pranoj fonde nga serbët, më kujtohet gjaku i kosovarëve

Author

Categories

Share

Imami Elvis Naçi ka folur për donacionet që po mblidhen për të prekurit nga tërmeti, duke theksuar se nuk pranon ndihmë nga Serbia, pasi siç ka thënë ai ‘më kujtohet gjaku i kosovarëve’.

Bëhet fjalë për një donacion para tërmetit për fondacionin “Firdeus” në shumën e 100 mijë eurove dhe një tjetër pas tërmetit, sërish nga një shtetas serb në shumë 5 mijë euro.

“Kam refuzuar 100 mijë euro për fondacionin Firdeus para tërmetit të 26 nëntorit nga një shtetas serb. Pas tërmetit më erdhi një donacion 5 mijë euro po nga një shtetas serb. Unë nuk paragjykoj asnjë por sa herë kujtoj gjakun e vëllezërve në Kosovë nuk mund ta bëj. Nuk do pranoj asnjëherë asnjë fond nga shtetas serb”, tha Elvis Naçi.

Author

Share