admin_mbreshend

Dieta që ndihmon të luftojmë rënien e flokut

Rënia e flokut është problematikë për të gjithë njerëzit dhe madje shumë e përhapur. Ne e mendojmë humbjen e flokëve si një problem të zakonshëm...

OBSH: Rikthehet fruthi në 4 vende evropiane, mes tyre edhe Shqipëria!

Fruthi është rikthyer në katër vende evropiane që më parë merreshin si shembull për mungesën e kësaj sëmundje. Sipas publikimeve të fundit nga Organizata...

Problemet me veshët, simptomat, shkaqet dhe disa metoda natyrale për ti trajtuar

Numri i personave që kanë probleme me dëgjimin ka ardhur duke u shtuar këto vitet e fundit. Kufjet që përdoren për të dëgjuar muzikë,...

Gluteni, pse nuk është i mirë për disa njerëz

Gluteni për disa persona quhet një vrasës i heshtur, sepse mund të shkaktojë dëme kronike në të gjithë trupin. Ndonjëherë pacienti as nuk është...

Këshillat e mjekëve në rast helmimi në verë

Helmimi i ushqimit zakonisht ndodh kur patogjenet ndotin ushqimin ose ujin e pijshëm, dhe rreziku më i lartë për t’u prekur nga helmimi, është...

Problemet me stomakun, kujdesi që duhet të tregoni në mëngjes

Ekspertët gjithmonë pretendojnë se mëngjesi është ushqimi më i rëndësishëm ditor, pasi ai siguron ushqim të nevojshëm për ditën në vazhdim. Lista e mëposhtme...

Ënjtja e gjymtyrëve, kura me majdanoz

Për arsye të ndryshme thuajse të gjithë njerëzit kanë vuajtur të paktën një herë në jetë nga fryrja e gjymtyrëve. Termi mjekësor që përshkruan...

Virusi i Nilit perëndimor, shkaqet, simptomat dhe parandalimi

Virusi i Nilit perëndimor mund të shkaktojë sëmundje fatale neurologjike tek njerëzit. Megjithëse, përafërsisht 80% e njerëzve që janë të infektuar nuk tregojnë asnjë...