limaniorient

Mjekime shtëpiake për shërimin e astmës

Nuk ka mjete shërimi në shtëpi për astmën. Astma menaxhohet me ilaçe, duke shmangur shkaktarët dhe duke krijuar një plan veprimi të astmës me...

Maksut Drasa : Legjenda që i kushtoi një jetë të tërë shkencës dhe punës në mjeksi

Me rastin e 100-vjetorit të lindjes Njihuni me mjekun i cili ja kushtoi jetën shkencës mjeksore “  Maksut  Drasa, ” Kirurgu me  duar  të  arta..”...! Në këtë...

Dr. Klodiana Zaharia: Nuhatja, rëndësia e kësaj shqise mbijetese

Si të gjitha shqisat edhe nuhatja është pjesë shumë e rëndësishme e jetës tonë.Të nuhaturit shërben  shpesh si sinjali i parë i kujdesit dhe...

Virusi Delta”, Greqia përgatitet për mijra raste në ditë, çfarë po ndodh në Shqipëri?

Fqinjët  greke kanë dhënë alarmin pasi specialistët presin deri në 6 000 raste të reja  gjatë verës. Ekspertët kanë paralajmëruar për rrezikun e përhapjes së...

Roberto Speranza, ministri Italian paralajmeron mbyllje ne gusht

Ne Itali ministri Roberto Speranza paralajmëron: “Ose ne përshpejtojmë gjurmimin dhe vak sinat ose ekziston rreziku i mbylljes në gusht”. Ministria e Shëndetësisë ka...

Prof. Dr. Kim M. Drasa: 5 KONDICIONET TEK GRATË QË JANË TË VËSHTIRA TË DIAGNOSTIKOHEN.”

    Prof. KIM aktualisht është personaliteti i vetëm Shqiptar, në fushën e SEXOLOGJISË & UROLOGJISË dhe me famë botërore. Studimet dhe artikujt e Prof. Kim...

Shejh Albani Shqiptari që u bë dijetar në botën islame

Nuk është e rrallë të dëgjojmë për shumë shqiptarë të cilët kanë bërë emër dhe janë bërë referencë botërore në shumë sfera jetësorë. Rast...

Elvis Naçi: Nuk pranoj fonde nga serbët, më kujtohet gjaku i kosovarëve

Imami Elvis Naçi ka folur për donacionet që po mblidhen për të prekurit nga tërmeti, duke theksuar se nuk pranon ndihmë nga Serbia, pasi...