limaniorient

INFERTILITETI MASHKULLOR

  INFERTILITETI MASHKULLOR Prof. Dr. KIM M. DRASA UROLOG & SEXOLOG PRESIDENT: Shoqates Urologeve & Sexologeve “MAKSUT DRASA”. Prof, KIM është i vetmi sexolog, në Shqipëri. Ka shum vite...

INFEKSIONET KRONIKE TE TRAKTIT URINAR

Prof. Dr. KIM M. DRASA SEKSOLOG & UROLOG PRESIDENT i A.U.S.A “MAKSUT DRASA” INFEKSIONET KRONIKE të TRAKTIT URINAR Trakti urinar, normalisht është steril. Në përgjithësi, ka 3 mekanizma,...

Bajamet dhe formimi i gurëve, gargara opsioni i shërimit në shtëpi

Bajamet janë dy struktura të ngjashme me gjëndrat, njëra në secilën anë në pjesën e pasme të fytit. Janë  pjesë e sistemit të mbrojtjes,...

Skuqia e syrit e cila ndodh tek cdo individ me probleme shëndetsore

Gjakderdhja e syve njihet gjithashtu si skuqje e syve dhe shumica e njerëzve janë të ekspozuar ndaj kësaj gjëndje një ose disa herë në...

Prof. Dr. Edmond Niasi: Kardiomiopatia hipertrofike dhe kura bio

Kardiomiopatia hipertrofike është gjëndje në të cilën muskuli i zemrës (miokardi) trashet anormalisht duke ndikuar kështu në qarkullimin e gjakut në trup. Në shumicën...

PROF. DR. KIM M. DRASA HUMAN PAPILLOMA VIRUS PO PËRHAPET GJËRËSISHT

Prof. Dr. KIM M. DRASA SEXOLOG & UROLOG PRESIDENT A.U.S.A. “MAKSUT DRASA” ALARM HUMAN PAPILLOMA VIRUS PO PËRHAPET GJËRËSISHT Po e botoj këtë artikull se cdo javë, në klinikën MULTI...

Historia e tyre na preku të gjithëve, Arbana tregon çfarë ndodhi pas emisionit

Historia e Ersoneldës dhe Stiljanos e trànsmetuar ditën e djeshme në emisionin “Dua të të bëj të lumtur” préku gjithë shqiptarët. Dy të rinjtë dashuroheshin...

Ushqimet që ulin stresin

Të gjithë kemi shkaktarë të ndryshëm të stresit në jetë siç janë marrëdhëniet, puna apo problemet e vetëvlerësimit. Nëse i’u duket se nuk mund...