limaniorient

Sheqeri dhe kripa problemet që japin në shëndet

Kripa dhe sheqeri, dëmet e mëdha që po i shkaktoni organizmit Konsumi i tepruar i sheqerit dhe i kripës shoqërohet me jo pak probleme shëndetësore....