limaniorient

Dr. Hysni Dankshi: Mënyrat natyrale për trajtimin e mykut në lëkurë

Myku i lëkurës është një infeksion i pakëndshëm dhe shumë i përhapur. Mjeku alternativ Hysni Dankshi sjell për gazetën “Mbretëresha e Shëndetit” shkaqet e shfaqjes...

Dhimbja e shpatullës dhe trajtimi i saj

Dhimbja e shpatullave është shumë e përhapur sidomos në ata njerëz që e kanë punën duke qëndruar ulur ose në të njëjtin pozicion për...

Hernia diskale, më e thjeshtë ta parandalojmë sesa ta trajtojmë

Hernia diskale është dalja nga vendi i diskut vertebral, i cili ndodhet në mes të vertebrave. Ky i fundit luan rolin e një amortizatori...

Receta nga Suedia e mjekut Flijti Barnet  për trajtimin e gjëndrës së prostatës me mënyra natyrale

  Prostata është një gjendër e vogël, në madhësinë e arrës, e pozicionuar përballë pjesës së fundit të zorrës së trashë dhe poshtë fshikëzës së...

Ushqimet dhe bimët me veti antibiotike natyrore

Duke marrë parasysh se njerëzit po bëhen gjithnjë e më rezistues ndaj antibiotikëve farmaceutikë, nuk do të ishte keq sikur çdo ditë të konsumojmë...

Si ta kuptoni se vuani nga artriti, kurat natyrale për ta luftuar

rtriti është një term që grupon më shumë se 100 sëmundje dhe çrregullime të ndryshme autoimunitare që shkaktojnë dhimbje, ngurtësim dhe enjtje të kyçeve dhe...

ISHP paralajmëron qytetarët për virusin e gripit të syrit

Instituti i Shëndetit Publik paralajmëron qytetarët për një virus të ri që qarkullon këtë verë në vendin tonë.  Virusi i gripit të syrit është...

A duhet të rrimë me kripën e detit pas plazhit? Dermatologët ju tregojnë sa dhe si duhet të veproni pasi dilni nga uji

Deti na ofron shumë minerale të duhura për organizmin tonë, ndaj të përpiqemi t’i shfrytëzojmë sa më mirë. Të bësh një zhytje në det...