limaniorient

Qelizat  burimore përmirësojnë shikimin pas verbimit, sipas Dr Jeffrey Weiss

Doktor Weiss thotë se procedura e tij është në përputhje me FDA në Shtetet e Bashkuara. Dr. Weiss përdor qelizat burimore nga palca e...

Simptomat e një sulmi në tëmth

Simptomat e një sulmi të fshikëzës së tëmthit janë dhimbje të buta e të forta në mes barkut. Dhimbja mund të rrezatojë në pjesën...

Diabeti  Ushqimi dhe Dieta

Diabeti është sëmundje e shkaktuar nga pa’aftësia e gjëndrës së pankreasit në trupin tuaj për të prodhuar insulinë të mjaftueshme. Është një sëmundje e...

Përfitimet e Karafilit me qumësht

Përfitimet e karafilit me qumësht janë burim shërimi për sa i përket shëndetit. Përfitimet e karafilit sigurojnë përfitime për shëndetin në shumë mënyra të...

Angjinarja lufton sëmundje të rënda

Angjinarja është një perime me një histori shumë shëruese. Angjinarja është me efektet e saj të dobishme në parandalimin e kushteve serioze siç janë...

Bimët Medicinale dhe fuqia e tyre kuruese

Gjethet e ullirit Gjethja ullirit përdoret për të trajtuar malarjen, gjendjet gastrointestinale (diarre, dispepsi atonike, dobësi, krimbat, të vjellat). Tinktura e gjetheve ka aktivitet antiamebial....

Arterioskleroza  simptomat dhe trajtimi

Arterioskleroza është sëmundja më e zakonshme kardiovaskulare dhe mund të jetë më e zakonshme te individët më të vjetër se 40 deri në 45...

Qumështi mbretëror i bletës. Cilat janë përfitimet e qumështit mbretëror

Qumështi mbretëror i bletës. Cilat janë përfitimet e qumështit mbretëror Qumësht mbretëror përbëhet nga poleni i luleve me mijëra lule, ekstrakti i mjaltit dhe enzimat...