limaniorient

Nga sistemi tretës tek anemia, roli dhe rëndësia e vitaminës C dhe D në trupin e njeriut

Nga sistemi tretës tek anemia, roli dhe rëndësia e vitaminës C dhe D në trupin e njeriut, ushqimet ku mund ti gjeni Vitaminat janë disa...

Rozmarina, xhenseni dhe nenexhiku, mrekullia në shëndet

Shpeshherë kemi dëgjuar për bimë kurative të disa tipeve të ndryshme dhe që arrijnë të mbrojnë organizmin e njeriut maksimalisht. Një nga organet që...

Kur duhet të shqetësohen femrat për dhimbjet e gjoksit

Dhimbjen e gjoksit në shumicën e kohës e lidhim me kancerin e gjirit, por shanset janë të pakta që lidhja e tyre të jetë...

Flasin okulistët: Kujdesi për shëndet më të mirë të syve

Kujdesi për shëndet të mirë të syve Sytë janë pjesa më e ndjeshme e trupit tonë. Na lejojnë të shohim botën rreth nesh dhe të...

Gjithçka  nis nga kuzhina, disa këshilla për një shëndet më të mirë

Rreziqet që i kanosen shëndetit tonë e kanë shpesh pikënisjen nga vendi ynë i preferuar, kuzhina. Sado që të përpiqemi të ushqehemi shëndetshëm, procesi...

Kurat natyrale për kolitin, kapsllëkun dhe diarenë

Aparati  tretës e në veçanti zorrët drejtohen nga një ritëm i brendshëm dhe mezi i durojnë ndryshimet e temperaturës e të humorit, vapën e...

Sheqeri dhe kripa problemet që japin në shëndet

Kripa dhe sheqeri, dëmet e mëdha që po i shkaktoni organizmit Konsumi i tepruar i sheqerit dhe i kripës shoqërohet me jo pak probleme shëndetësore....