limaniorient

Kur duhet të shqetësohen femrat për dhimbjet e gjoksit

Dhimbjen e gjoksit në shumicën e kohës e lidhim me kancerin e gjirit, por shanset janë të pakta që lidhja e tyre të jetë...

Flasin okulistët: Kujdesi për shëndet më të mirë të syve

Kujdesi për shëndet të mirë të syve Sytë janë pjesa më e ndjeshme e trupit tonë. Na lejojnë të shohim botën rreth nesh dhe të...

Gjithçka  nis nga kuzhina, disa këshilla për një shëndet më të mirë

Rreziqet që i kanosen shëndetit tonë e kanë shpesh pikënisjen nga vendi ynë i preferuar, kuzhina. Sado që të përpiqemi të ushqehemi shëndetshëm, procesi...

Kurat natyrale për kolitin, kapsllëkun dhe diarenë

Aparati  tretës e në veçanti zorrët drejtohen nga një ritëm i brendshëm dhe mezi i durojnë ndryshimet e temperaturës e të humorit, vapën e...

Sheqeri dhe kripa problemet që japin në shëndet

Kripa dhe sheqeri, dëmet e mëdha që po i shkaktoni organizmit Konsumi i tepruar i sheqerit dhe i kripës shoqërohet me jo pak probleme shëndetësore....