limaniorient

6 rregullat më të rëndësishme që mos vini peshë gjatë menopauzës

6 rregullat më të rëndësishme që mos vini peshë gjatë menopauzës Sigurohuni që të zvogëloni përmbajtjen kalorike të vakteve - një grua gjatë menopauzës...

Autizmi i fëmijëve dhe simptomat

Autizmi i fëmijëve është një çrregullim kompleks i zhvillimit dhe funksionimit të sistemit nervor qendror, i cili karakterizohet, veç të tjerash, nga vështirësia në...

Terapia e oksigjenit hiperbarik (HBO)

Terapia e oksigjenit hiperbarik është një metodë terapeutike pa dhimbje dhe jo-invazive bazuar në frymëmarrjen 93% të oksigjenit nën presion të ngritur. Seanca e...

Mjekja Suzana Zhuka flet për problemet me glaukomën e syrit

  Çfarë është glaukoma Është një ndër djagnozat më të përhapura, ndër patologjitë okulare e cila dëmton fibrat e nervit optik dhe si pasojë bën uljen...

Testi i idiotit” . Nëse nuk e kaloni, ju hiqet patenta

Nëse shkel rregullat e qarkullimit rrugor, kjo do tju kushtojë më shumë sesa vetëm marrja e lejes së drejtimit. Me propozim të Ministrisë së...

Sëmundja kronike e mykut

Myku gjendet si jashtë ashtu edhe brënda. Disa lloje rriten brenda shtëpisë ose vendit të punës, kjo mund të zhvillojë toksicitetin e mykut edhe...

Simptoma tek këmbët tregojn sëmundjet që vijn nga diabeti dhe zemra

Fatkeqësisht, një numër i ndërlikimeve mjekësore janë reflektuar edhe në këmbë. Një numër sëmundjesh kërcënojnë këmbët. Ato manifestohen me dhimbje, ënjtje dhe ndryshime të...

Dhimbja e mesit (Lumbago) simptomat dhe kura bimore

Lumbago, ose  dhimbja e mesit është një dhimbje e papritur, veçanërisht në rajonin e mesit. Kjo dhimbje shoqërohet me një tkurrje të pakëndshme të...