Home Ora e shëndetit

Ora e shëndetit

Dr. Hysni Dankshi : Hiperplazia beninje e prostatës simptomat dhe trajtimet bimore

  Zmadhimi beninj i prostatës prek 50% të burrave ne moshen mbi 55 vjec dhe 90% në moshën 80-90 vjeç. 40% e këtyre pacientëve...

Dr. Orient Limani: Sugjerime të rëndësishme për të mbrojtur shëndetin e zemrës në nxehtësinë e verës

  Me rritjen e temperaturave, rreziku i sëmundjeve të zemrës rritet, veçanërisht rastet e sulmit në zemër janë të zakonshme. Nga ana tjetër, është e...

Ku dallon uji ZemZem nga ujrat e tjerë

Uji i Zemzemit dallon nga ujërat e tjer për nga sasia e kripërave të kalciumit dhe të               ...

ORGASMA ME DHIMBJE KOKE, NGA PROF. DR. KIM M. DRASA

  Prof. Dr. KIM M. DRASA SEXOLOG & UROLOG PRESIDENT i A.U.S.A. “MAKSUT DRASA” ORGASMA ME DHIMBJE KOKE “Orgasma varet mbi një përgjigje drejtë erotikës.” Nuk mund të mësoni asnjë...

Ushqime për të rritur funksionimin sa më normal të trurit

Ushqimet që Konsumojmë mund të kenë një ndikim të madh në strukturën dhe shëndetin e trurit tonë.  Ngrënia e një diete që rrit shëndetin...

Shenja identike të dëmtimit të trurit, Apnea e gjumit dhe Alzheimer

  Një studim i ri konfirmon lidhjet midis apneas obstruktive të gjumit dhe sëmundjes Alzheimer. Arsyet e mundshme të shoqërimit përfshijnë grumbullimin e produkteve toksike...

Lehtësimi i dhimbjes nga reumatizma dhe kura me efikase

Reumatizma është sëmundje që shumë njerëz po e përjetojnë çdo ditë. Zvogëlon cilësinë e jetës me dhimbjen që krijon dhe e bën të vështirë...

Guida e seksit të shëndetshëm gjatë pandemis covid-19

      PROF. DR. KIM M. DRASA SEXOLOG & UROLOG PRESIDENT i A.U.S.A. “MAKSUT DRASA” Parathënie Artikullin po e botoj, i inicuar nga një koment që më bëri një mikesha...

Borsiti i gjurit dhe trajtimi i tij

Bursiti është një zgavër e vogël e mbushur me lëng, e ngjashme me qesen, që zvogëlon fërkimet dhe presionin midis nyjeve. Bursiti i gjurit...