Home Ora e shëndetit

Ora e shëndetit

PROF. DR. KIM M. DRASA HUMAN PAPILLOMA VIRUS PO PËRHAPET GJËRËSISHT

Prof. Dr. KIM M. DRASA SEXOLOG & UROLOG PRESIDENT A.U.S.A. “MAKSUT DRASA” ALARM HUMAN PAPILLOMA VIRUS PO PËRHAPET GJËRËSISHT Po e botoj këtë artikull se cdo javë, në klinikën MULTI...

Anemia, roli i hekurit dhe rëndësia e tij në trupin tonë

Eshtë një gjëndje fiziologjike e cila shoqërohet me uljen e nivelit  të hemoglobinës në gjak. Vlera e eritrociteve mund të jetë brenda vlerës normale,...

Kura natyrale kundër ftohjes

Duke qenë se shumica e njerëzve preken nga problemet e frymëmarrjes është e domosdoshme që të merren masa për mbrojtur organizmin dhe trupin përpara...

A është diabeti insipidus kërcënues për jetën dhe ushqimet

Eshtë një sëmundje e rrallë dhe komplekse. Nuk është domosdoshmërisht kërcënuese për jetën ose shkurton jetëgjatësinë e një personi. Edhe ndonjë formë e Diabetit...

Gazeta Mbreteresha e shendetit, e perjavshme ne tregun Shqiptar

Gazete e dedikuar vetem informacioneve mbi shendetin ne teresi

Prof Dr. Kim M. Drasa: Orgazma dhe fake orgazma

  Orgazma dhe fake orgazma Orgazma varet mbi një përgjigje drejt erotikës. Ju nuk mund të mësoni asnjë sesi të arrijë në orgasëm. Vetëm seksologët mund...

Dr. Orient Limani : Faktorë riskues për sëmundjet e zemrës

  Faktorë riskues për sëmundjet e zemrës  Sëmundjet e zemrës në përgjithësi janë sëmundje që ndodhin për shkak të enëve të gjakut. Nëse e marrim këtë...

Vaginitis dhe vaginosis bakteriale

  Prof. Dr. KIM M. DRASA, MD, PhD, SEXOLOG & UROLOG PREISDENT A.U.S.A. “MAKSUT DRASA” Vaginitis dhe vaginosis bakteriale  Vagina është një organ mahnitës. Ajo luan rol në kënaqësinë...

Dr. Hysni Dankshi “Sëmundja e arterieve koronare”

  Sëmundja e arterieve koronare, është lloji më i zakonshëm i sëmundjeve të zemrës. shkaktohet nga ngushtimi i arterieve (kjo ndodh për shkak të rritjes...