Virusin Korona si ta asgjësojmë, shpërndaje të përfitojnë të gjithë

Virusi Koranba para se të hyjë në mushkëri, qëndron 3-4 ditë në fyt dhe fillon të japë dhimbje fyti. Edhe kollë të thatë. Nëse...