Mjekime shtëpiake për shërimin e astmës

Nuk ka mjete shërimi në shtëpi për astmën. Astma menaxhohet me ilaçe, duke shmangur shkaktarët dhe duke krijuar një plan veprimi të astmës me...

Dr. Klodiana Zaharia: Nuhatja, rëndësia e kësaj shqise mbijetese

Si të gjitha shqisat edhe nuhatja është pjesë shumë e rëndësishme e jetës tonë.Të nuhaturit shërben  shpesh si sinjali i parë i kujdesit dhe...

Virusi Delta”, Greqia përgatitet për mijra raste në ditë, çfarë po ndodh në Shqipëri?

Fqinjët  greke kanë dhënë alarmin pasi specialistët presin deri në 6 000 raste të reja  gjatë verës. Ekspertët kanë paralajmëruar për rrezikun e përhapjes së...

Prof. Dr. Kim M. Drasa: 5 KONDICIONET TEK GRATË QË JANË TË VËSHTIRA TË DIAGNOSTIKOHEN.”

    Prof. KIM aktualisht është personaliteti i vetëm Shqiptar, në fushën e SEXOLOGJISË & UROLOGJISË dhe me famë botërore. Studimet dhe artikujt e Prof. Kim...

Dr. Hysni Dankshi : Hiperplazia beninje e prostatës simptomat dhe trajtimet bimore

  Zmadhimi beninj i prostatës prek 50% të burrave ne moshen mbi 55 vjec dhe 90% në moshën 80-90 vjeç. 40% e këtyre pacientëve...

Dr. Orient Limani: Sugjerime të rëndësishme për të mbrojtur shëndetin e zemrës në nxehtësinë e verës

  Me rritjen e temperaturave, rreziku i sëmundjeve të zemrës rritet, veçanërisht rastet e sulmit në zemër janë të zakonshme. Nga ana tjetër, është e...