Home Produkte Shëndetsore Forconi fuqinë seksuale në mënyrë natyrale me produktet Hilti dhe epimedium

Forconi fuqinë seksuale në mënyrë natyrale me produktet Hilti dhe epimedium

Description

Mjekët herbalist jua rekomandojnë mjaltin origjinal të firmës THEMRA për ipotencën. Mjalti ka përformancë të pabesueshme për të arritur kënaqsinë maksimale në mardhënie intime. Është 100% natyral. Bimët në përmbajtje kanë efekte të fuqishme afrodiziake. Reagojnë për 30-40 minuta pas përdorimit të saj. Ky mjalt rekomandohet një lugë kafe 2 herë në ditë 40 min para ushqimit. Nëse bashkohet edhe me preparatin Hilt efektet janë më të fuqishme në organin seksual dhe si pasojë do kemi një ereksjon më të fortë.
Mjalti ka këto efekte në organin gjenital
– Kuron ipotencën tek meshkujt.
– Pastron në imtësi organin mashkullor nga shumë baktere të brëndshme
– Rihap enët e gjakut.
– Përmison spermatozoidet
– Rrit dëshirën për mardhënje intime sepse ringjall qelizat e hormoneve.
– Pa asnjë efekt anësor 100% bimore.
Mjalti kur bashkohet edhe me produktin hilti kapsul jep fuqi edhe më të madhe dhe më kryesorja është se këto produkte janë bimore dhe nuk kanë asnjë efekt anësor

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Forconi fuqinë seksuale në mënyrë natyrale me produktet Hilti dhe epimedium”

Your email address will not be published. Required fields are marked *