Home Produkte Shëndetsore Fytyrë pa rrudha

Fytyrë pa rrudha

40.00

Kremi më i mirë deri tani me colagjen

Kremi me 100% kolagjen është kremi me cilësinë më të lartë anti-rrudhë. Kremi kolagjenit siguron elasticitet në lëkurë, i cili ndihmon lëkurën të jetë e fortë dhe e freskët.

Description

Promovon lëkurë të fortë e rinore. Përmban përzierje të përbërësve të provuar klinikisht për të luftuar shenjat e rrudhave. Kolagjeni ndihmon lëkurën e dëmtuar duke e riparuar atë në një kohë rekord, Kjo përzierje e fuqishme lë lëkurën e butë e të ushyeshme. Përdorimi i rregullt përmirëson elasticitetin e lëkurës, duke ndihmuar në heqjen e rrudhave poshtë syve, në linjat e buzëqeshjes e në rrudhat e ballit.

PËR TË GJITHA LLOJET E LËKURËS

Kremi është i përdorshëm dhe efektiv tek të dy gjinitë tek burrat dhe gratë, aplikohet në çdo lloj lëkure. Rezultatet që jep dallohen brënda 1 jave! Brënda 7 ditësh lëkura ndihet më e butë, më e zbutur, dhe shumë e hidratuar. Përdorimi i rregullt ka efekte të kënaqshme.

Përdorimi

Aplikohet në çdo lloj lëkure 2 herë në ditë, nga meshkujt dhe femrat.

Sasia: 55 gr.

Porosit tani në nr e Cel 069 65 10 826

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fytyrë pa rrudha”

Your email address will not be published. Required fields are marked *