Home Produkte Shëndetsore Mbani organizmin të shëndetshëm me vajin e Dafinës

Mbani organizmin të shëndetshëm me vajin e Dafinës

Description

Vaji i dafinës është i pakrahasueshëm me një ndikim të fortë në sëmundje. Vlerat shëndetësore të vajit të dafinave përfshijnë aftësinë për ta pastruar organizmin. Vaji i dafinës lufton afërsisht 70% të sëmundjeve. Çdo ditë po bëhen studime, eksperimente sidomos për sëmundjet e rrezikshme. Deri tani vaji i dafinës ka dhënë rezulatae të kënaqshme edhe tek sëmundjet tumorale. Eksperimenti  me vajin e dafinës në Indonezi në vitin 2004 me 12 studiues në insitutin e shëndetin publik dha shpresë për shumë njerëz që të mbrohen nga sëmundjet e rrezikshme, por edhe të kurohen prej tyre. Ndaj ky vaj  përdoret edhe nga njerëz që nuk kanë sëmundje.

PËRFUNDIMI

Njerëzit duhet ta konsumojnë këtë vaj edhe nëse janë të shëndetshëm pa sëmundje, sepse të mirat shëndetsore që i bën organizmit vaji i dafinës janë të panumërta. Një studim tjetër i kryer nga mjeku grek  Simatri Jaris në vitin 2012, doli në përfundim se vaji i dafinës është luftues dhe pastrues në sëmundje.

Sëmundjet që kuron vaji i dafinës

Lufton drejtpërdrejt diabetin

Dieg yndyrat në gjak

Zgjidh problemet me frymëmarrjen

Përmirëson shëndetin e zemrës, sepse përmban acid kafeik i cili pastron kolesterolin e keq nga sistemi kardiovaskular dhe përmajtja e vajit me rutin forcon kapilarët e gjakut në zemër.

Kuron problemet me borsitin tek kraharori

Nr 1 në problemet me stomakun

Pastron zorrën nga bakteret

Vaji dafinës ka linalol, substancë që ul hormonet e stresit dhe depresionit

Personat që vuajnë nga dhimbjet e shpinës dhe ata me hernie diskale përdorimi i këtij vaji çdo ditë për masazh dhe pirje kuron problemin.

Përdorimi

Konsumohet 2 herë në ditë nga një lugë kafeje mbas  ushqimit. Konsumi duhet të meret për 10 ditë, më pas duhet  një pushim prej 13 ditësh, më pas përsëri 10 ditë konsum dhe 13 ditë pushim. Personat që kanë diabet dhe nxehtësi në këmbë, e në pjesën e gishtave kanë mpirje, duhet edhe ta lyejnë këmbën çdo ditë me këtë vaj 2-3 herë në ditë. Lyerja duhet çdo ditë tek  këmba në të cilën ndjejmë nxehtësi. Kujdes: nuk vendoset nëse janë hapur plagë diabetike.

 VAJI I DAFINËS  “SACCO”

Sasia: 250 ml, 1 shishe / Çmimi: 1 shishe 50 Euro

Çmimi promocional i ofertës : 2 shishe 94 Euro

Transporti falas

Cel: 069 65 10 826

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbani organizmin të shëndetshëm me vajin e Dafinës”

Your email address will not be published. Required fields are marked *