Home Produkte Shëndetsore Pomada Anastasia

Pomada Anastasia

55.00

Kush vuan nga psorjaza le të drejtohet tek pomada Anastasia, prodhim spanjoll. Falenderimet janë të përditshme nga klientët që e kanë provuar.

Description

POMADA ANASTASIA ËSHTË NDËR PRODUKTET BIMORE TË JASHTËZAKONSHME PËR MYKUN E LËKURËS DHE PËR PSORIAZËN, QË NË BOTË PO SHITET ÇDO 20 SEKONDA.

Psoriasis është një infeksion kronik i lëkurës, i patransportueshëm tek të tjerët dhe që zakonisht prek moshat 15-25 vjeç, deri para moshës 40 vjeç.Shkaku kryesor i kësaj sëmundje ende nuk dihet, por ndodh një çrregullim në sistemin imun dhe kjo çon në shtimin e numrit të ndarjes së qelizave të lëkurës. Normalisht, cikli i ndarjes së qelizave të lëkurës deri në pjekje dhe shpërbërja e qelizave karatinije të vdekura bëhet për 28-30 ditë, kurse në rastin e prekjes nga psoriasis qelizat e lëkurës piqen shumë më shpejt (për 3-6 ditë) dhe kështu qelizat e vdekura grumbullohen mbi lëkurë, duke formuar një shtresë të trashë të bardhë. Zakonisht përdoren steroide, të cilat kanë efekte negative në lëkurë dhe në gjendrat suprarenale, si dhe probleme të tjera. Ndaj, trajtimet për psoriazën duhen vetëm bimore dhe një kurues i tillë universal është POMADA ANASTASIA, që është ndër produktet që në botë po shitet çdo 20 sekonda për psoriazën.

 

POMADA ANASTASIA, MJEKUESJA E PSORIAZËS DHE MYKUT TË LËKURËS QË SHITET ÇDO 20 SEKONDA

E pasur me vitaminë A dhe E, POMADA ANASTASIA është produkti më i kërkuar i momentit për shërimin e psoriazës dhe mykut të lëkurës, pasi është produkt bimor i dedikuar për këto dy sëmundje, pa asnjë efekt anësor, sikurse ndodh me ilaçet farmaceutike.
Për më tepër, kjo pomadë arrin që të kurojë edhe rastet kronike të psoriazës apo të mykut, që pavarësisht  trajtimeve të mëparshme, nuk janë zhdukur.

 

E pasuruar me  bimët e certifikuara si luftarake natyra kundër psoriazës dhe e pasuruar me vitamina A dhe E. POMADA ANASTASIA  arrin të rivendosë procesin e ndarjes së qelizave në lëkurë, derisa ato piqen (pra nga 3-6 ditë që ndodh si cikël kur jeni me psoriazë, kthehet në normalitet 28-30 ditë).
Ajo çfarë e bën të veçantë POMADËN ANASTASIA është fakti se përshtatet në trajtimin, sipas zonës së prekur.

– Për shembull, nëse psoriaza apo myku gjendet pjesë të tilla si shpina, krahët dhe këmbët, që zakonisht gjenerojnë me njolla të kuqe, atëherë kjo pomadë përveçse i zhduk ato, edhe e lë lëkurën e hidratur dhe e tonifikon, e pastron komplet nga mikrobet.
– E njëjta gjë edhe nëse shfaqet nën sqetull, poshtë gjoksit apo në vende të tjera intime,

POMADA ANASTASIA heq psoriazën apo mykun në këto zona, duke rregulluar më pas pehashin e lëkurës dhe lagështinë.
– Kur psoriaza është në pjesën e bërrylave apo gjunjëve që vjen në formë luspash, si copëza lëkure gjysmë të shkëputura që ngjajnë shumë keq,

 

SI TA PËRDORNI

Vendi ku psoriaza ju ka prekur lyhet 2 herë në ditë me Pomadën Anastasia dhe masazhohet e përhapet shumë mirë, por jo duke e sforcuar.

Ky proces kryhet në 2-3 minuta, kush ka durim, edhe 5 minuta, por sigurohuni që e keni lyer gjithë zonën.

 

POMADA ANASTASIA PËR PSORIAZËN DHE MYKUN NË LËKURË
– Për psoriazën në çdo lloj grade
– Për mykun në lëkurë
– Për skalpin e kokës me zbokth
– Me vitaminë A dhe E
– Me kohë shumë të gjatë pa skadencë
– Produkt bimor pa asnjë efekt anësor
– Përdoret duke lyer zonën e prekur, 2 herë në ditë.

POROSIT KËTU POMADËN ANASTASIA
SASIA: 50 ml

Cel: 069 20 69 981

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pomada Anastasia”

Your email address will not be published. Required fields are marked *