Home Produkte Shëndetsore Vaji i hudhrës promovon jetë të shëndetshme

Vaji i hudhrës promovon jetë të shëndetshme

20.00

Description

Vaji i hudhres, 200 gr. Per info kontaktoni ne 069 65 10 826. Cmimi: 20 Euro.
Përmban vajra nga lënda e Agjoenës dhe Allicinës që janë dy lënd tepër të efektshmë tek hudhra dhe që kanë karakteristika mjekuese dhe të veqanta.
Ato dalin prej lëndës së Lajnës, siq del edhe enizma e Lalinezit,që janë lëndë që gjenden tek thelpinjët e Hudhrës.
Hudhra është një ilac që i shërben sipas një studimi 549 sëmundjeve, ku ndër më të rëndësishmet janë Klasifikimi i arterieve, Kanceri, Astma, Sëmundjet e Zemres, Diabeti, Yndyra në Gjak.

Hudhra gjithashtu shërben për përmisimin e potences seksuale tek njëriu dhe rrit imunitetin e tij.
Hudhra shërben kundër Influenzës, Mikrobeve, Infektimi fungal të lëkurës, terbukulozi, Parazitët e zorrëve etj, po ashtu ul Kolesterolin në gjak, ul tensionuin dhe është e dobishme në lehtesimin e arterioslerozës.

Vaji i hudhrës është antibiotik i shumëpërdorimshëm. I dobishëm për sëmundjet e lëkurës dhe prostaten.
Ai mbron enet e gjakut dhe zemren, kontribuon në tensionin normal të gjakut, duke e mbajtur atë në kufirin e normales, normalizon kufirin e kolesterolit në gjak, mbron muret e eneve të gjakut, pengon formimin e topthave të gjakut dhe gelqerimin e eneve të gjakut, nxit dhe e rrit qarkullimin e gjakut në organizem. Vaji i hudhres është antibaktierologjik, ai perdoret kundër herpesve në zorrë, kunder paraziteve, zhduk parazitet në zorrë si tenia, oksiuret dhe askaridet. Forcon tretjen dhe perterin floren e zorrëve. Ndihmon ngercet e stomakut, nxit oksigjen në organizem, ndihmon punen e melcisë dhe organeve endokrine, rrit imunitetin e organizmit.
Personat diabetike duhet ta perdorin patjeter këtë vaj, sepse ndihmon shumë deri te diabeti i tipit 2. Hudhra në formen e vajit ka nje lloj mbeshtjellese të vecantë qe i reziston lëngut të stomakut. Kjo mbeshtjellese shkrihet vetem në zorren e holle, e cila më vonë e absorbon dhe ndikon ne pengimin e eres jo te kendshme gjate frymemarrjes dhe djersitjes.
Përbërist e vajit të Hudhres:
1. Allicinë
2. Diallyl Disulfide P, Mn, Mg, Fe, Ca, Cu
3. Vajra ecenciale të kualitetit më të lart
4. Germanjum
5. Sonjum Kibriti, Zn
6. Vitaminat, C, B1, B2 dhe A
Përdorimi në shembuj suksesi:
– Janë kryer më shumë se 25 studime nga viti 1979 deri në vitin 1998 mbi 1920 persona dhe është vënë re se vaji i hudhrës ul kolesterolin (kiselinen) deri në masën 9-12% dhe presionin -10%. Vaji ka një arom më të butë se ajo e hudhrës që konsumohet në mënyr natyrale.
Njerezit qe konsumojne vajin e hudhres jane me pak te prekur nga semundja e ulçeres ne stomak. Ajo ka veti dezinfektuese.
DOBITË:
– Vaji i hudhrës përmison qarkullimin e gjakut,
– Shërben si ilaq për kalqifikimin e arterieve
– Shërben për mjekimin e Astmes
– Për shërimin e xhepave të hundës kur acarohen
– Është Anti-oksidant dhe pastron trupin
– Ul sheqerin në përgjithësi e në gjak në veqanti.
– Pastron dhe liron zorrët nga parazitet

Additional information

Weight 200 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaji i hudhrës promovon jetë të shëndetshme”

Your email address will not be published. Required fields are marked *