Home Produkte Shëndetsore Vaji i Prostates shume cilesore dhe shume kurues. Ne Finlande eshte quajtur Mrekullia e shendetit prostatik.

Vaji i Prostates shume cilesore dhe shume kurues. Ne Finlande eshte quajtur Mrekullia e shendetit prostatik.

40.00

29 in stock

Description

Shëndeti i gjëndrës së prostatës është tepër i rëndësishëm për burrat. Rreziku i zmadhimit të saj rritet me 40-50% tek burrat e moshës 51- 60 vjeç dhe mbi 80% tek burrat mbi 80 vjeç.Me kalimin e moshës qelizat në gjendrat e prostatës rriten, duke shkaktuar një zmadhim të saj, që sjell probleme në urinim. Prostata zmadhohet për shkak të rritjes së hormonit mashkullor si dhe moshimit.

Prostata është një organ që gjendet përreth një organi që vlen për boshatisjen e urinës që quhet uretra. Është një nga organet kryesore të rrugëve urinare. Urina që filtrohet nga veshkat zbret në qesen e urinës nëpërmjet dy kanaleve që quhen ureter. Pra ky kanal që quhet uretra kalon nëpërmjet prostatës.
Ndaj në qoftë se është rritur organi i prostatës rruga ku kalon urina shtrëngohet dhe dalin probleme gjatë urinimit.

Vaji i prostatit i gjigandit Francez Sako eshtevaji I cili ka mjekuar shume pacjente te cilet ishin me prostate te zmadhuar. Shtrydhja ne fabrike e 4 bimeve ne 1 te veteme e bejne kete vaj bimor pa kimikate shume te kurueshem per prostate.
Bimet jane Menteja, Farat e Kungullit, Kamomili dhe Shafrani.
KY VAJ PERDORET NE MENGJES MBAS NJE USHQIMI TE LEHTE, DHE NE DARKE MBAS USHQIMIT.

Cmimi; 40 Euro, 500 ml. Info ne inbox. Cel 069 65 10 826

 

Additional information

Weight 500 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaji i Prostates shume cilesore dhe shume kurues. Ne Finlande eshte quajtur Mrekullia e shendetit prostatik.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *