Home Produkte Shëndetsore Vaji i Temjanit

Vaji i Temjanit

55.00

Vaji i Temjanit ( Origjinal pa asnjë shtesë kimikati )
Terapia me vajin e temjanit kohët e fundit po njeh zgjerim në popullsinë e botës për të mirat kurative që ai bën.

Description

Profesori nga Tailanda Çim Iju flet për këtë vaj mirbërës për shëndetin në tërësi dhe për disa sëmundje në veçanti. Vaji i Temjanit përdoret për këto probleme shëndetsore, thekson profesori.

– Personat të cilët kanë ftohje të hershme
– Sinoziti
– Pastrimi i arterjeve në zemër
– Alergjitë
– Balancon hormonet, përmisoon kujtesën.
– Forcon lëkurën dhe flokun
– Gurët në veshka
– Rrit libidon tek meshkujt për ipotencën seksuale
– Përmison shqisën e shikimit tek personat me diabet

Vaji i temjanit Mbreti i luftës me sëmundjet. Ky vaj përdoret për cfardo problemi shëndetsor. Në çdo kohë ky vaj i lashtë është përdorur shpesh në Arabi Saudite , më pas në Greqi dhe është përhapur në çdo vend të botës.

Përdorimi: 2 lugë kafe në ditë, mëngjesi është esëll, në darkë mbas ushqimit.
Personat që vuajnë me gurë në veshka me ndryshim nga të tjerët duhet që edhe në darkë ky vaj të konsumohet para ushqimit

Sasia 420 ml

Cel 069 65 10 826

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaji i Temjanit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *