Prof Dr. Kim M. Drasa: Dëmtimet kardiake nga medikamentet për zmadhimin e prostatës

Emërtimi i zmadhimit Beninj Prostatës vazhdon të jetë gabim dhe këtë konkluzion e kam paraqitur në analizën vjetore, të Urologjisë Europiane ku janë të...

Gazeta e mirqënjes së shëndetit të familjes tuaj me kura bimore dhe informacione

Gazeta Mbretëresha ka për synim të ju tregojë në mënyrë profesjonale kurat dhe bimët por edhe informacione të rëndësishme mbi shëndetin tuaj, të mara...

Mbretëresha e shëndetit jo thjesht gazetë! Këtu mblidhen lajme shkencore për cdo problem shëndetsor

Mbretëresha e shëndetit jo thjesht gazetë! Do të gjeni terapitë më të fuqishme të cdo sëmundjeje nga ajka e Mjeksisë Integrative dhe Natyrore si...